1. Have you installed the new JSF Mobile app? Check out all the details here.
    Dismiss Notice
  2. One account & one avatar for all of JSF. Unified login and profile. Forum alerts on the main site, and more. Check out the details here: Forum & main site unified account feature is live!
    Dismiss Notice

Posting images HELP

Discussion in 'Technical' started by winston_one, Mar 25, 2008.

  1. winston_one

    winston_one Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I have all of my images uploaded to this site.

    In my fitness journal I can select the attachment Icon and select which images to show in the post and it works fine.

    When I attempt to do the same thing in my media gallery post. It doesn't let me select the attachments. It only brings up the pop-up for uploading new attachments.


    In the fitness journal, where it worked, I just clicked the little downward pointing arrow next to the paperclip icon and it gave a list of all of my attachments. Why doesn't it do this when I post in the media gallery?


    I ended up having to choose insert image and provide a link to where the image was stored on this site, but in the post it only shows the link to the image, not the link.

    Here are examples.
    Here is my fitness journal that did work:
    http://forums.johnstonefitness.com/showthread.php?t=41900

    Here is my media gallery post that didn't work
    http://forums.johnstonefitness.com/showthread.php?t=42076


    Never mind, I figured it out.

    You have to re-upload the images for each new topic.
     
    #1 winston_one, Mar 25, 2008
    Last edited: Mar 25, 2008

Share This Page